миризма в колата

От къде идват лошите миризми в колата и как да се оттървем от тях

Случвало ли Ви се е да усещате необичайна и неприятна миризма, но така и не успявате да намерите нейния източник ?

Лошите миризми в автомобила могат да се отразят изключително неблагоприятно на здравето ни, затова не трябва да ги пренебрегваме.

Ето някои от най-често срещаните лоши миризми, с които можем да се справим сами с подръчни средства …

Миризма на мухъл при включване на климатика

Обикновено се дължи на полепнали гъбички, плесен, конденз. Пускането само на вентилатора с висока скорост (с изключен климатик) може да изсуши изпарителя, за да изчисти плесента, но това много пъти не е достатъчно. За да се стигурни, че ще се справите с проблема, препоръчваме употребата на AIRCLIM – спрей за хигиенизиране на кабината на водача, климатичните системи, вентилационните отвори. 

Миризма на разлята храна, попила в тапицерията на автомобила

Не е достатъчно да почистите с мокра кърпа тапицерията на автомобила, тъй като вместо да отстраните проблема, вие ще го задълбочите, добавайки към петното и лоша миризма.Отстранете напълно миризмата, като изперете тапицерията на колата с Detap DBS- продукт, подходящ  за почистване на текстилния интериор на автомобила. Помага също и при разлято кафе, сок… 

Миризми, дължащи се на цигари, животни, пот

Проучванията сочат, че при всеки втори автомобил се наблюдават подобни проблеми. Препоръчваме регулярно почистване на купето и употребата на ARIGEN- неутрализатор на миризми, спрей, който оставя приятен и свеж аромат в автомобила.

Повече полезни съвети и интересни продукти за Вашия автомобил можете да откриете на www.varnaclean.bg

Scroll to Top